Noobwork, BaiBai og Huginn jobber hardt med husbygging og matsanking, men man må jo ha det litt moro også…

GuttaKrutt ruller videre, og det er bare å konstatere at det er jeg (Noobwork) som må ta ansvar for å holde liv i oss alle sammen. Mens Jonas (BaiBai) og Henrik (Huginn) konsentrerer seg om å bygge hus, har jeg nemlig stått på for å skaffe mat. Jeg har dyrket hvete, bygget innhegninger og samlet sauer. De andre konsentrerer seg mest om å skaffe materialer til husene sine, og de kommer stort sett bare opp av gruvene for å spise maten jeg dyrker.

Husbygging

Siden jeg har konsentrert meg om overlevelsesdelen av Minecraft, har jeg blitt boende i en hule ganske lenge. Har du fulgt godt med, vet du likevel at jeg bygger et hemmelig hus på toppen av fjellskrenten nær de andre, og siden vi har en konkurranse gående om hvem som kan bygge det neste huset, må jeg passe på å stå på hvis jeg skal vinne. (Når du leser dette kan konkurransen allerede være avgjort. Det var vel jeg som vant?!)

Selv om vi må konsentrere oss om å overleve, må vi jo ha det litt moro også, og det skal sies at det stort sett går utover Jonas.

Han har, som du sikkert har sett, lagt mye jobb i trehuset sitt. Det er bokstavelig talt et eneste stort tre, og det har han fått til ved å plante trespirer rundt husveggene.

Vil du vite mer? Kjøp utgave 2 av MineWorld som er ute nå!