Slik kan du skaffe deg tilgang til flysimulatoren som Noobwork har testet:

  1. Vi trekker ut en abonnent som vinner en gratis time i flysimulator. Send epost til post@mineworld.no med navn, mobil og kundenummer. Trekningen finner sted 1. mars og vinneren blir annonsert her på mineworld.no.
  2. Abonnementstilbud: Kjøp års-abonnement på Mineworld + 1 time i flysimulatoren til kr 990,-. Vi har kun et begrenset antall av denne «pakken», så her er det førstemann til mølla-prinsippet som gjelder. Slå til på tilbudet her.
  3. Tilbud til eksisterende abonnenter: Fra 1. mars til og med 17. mars 2016 kan abonnenter av Mineworld få 50% avslag på 1 time i flysimulatoren på SimuFlying.no. Ordinær pris er 1990,- pr. time. Abonnenter får muligheten til å bestille 1 time i flysimulatoren for kr 990,- i det angitte tidsrommet. Ønsker du å bestille? Send epost til post@mineworld.no. Er du ikke abonnent, men synes tilbudet virker fristende? Ikke noe problem – bestill abonnement her.
Barn under 18 år som ønsker å prøve flysimulatoren på SimuFlying.no må gjøre det sammen med en av sine foresatte. Barn under 12 år kan ha problemer med å nå frem til pedalene, og må isåfall sitte på fanget til en foresatt. Abonnenter under 18 år må ha tillatelse av en av sine foresatte for å være med i konkurransene eller benytte et av tilbudene nedenfor.