Noobwork med avatar

Noobwork

Du kjenner meg kanskje som Noobwork på YouTube, men egentlig heter jeg Joachim Haraldsen. Jeg er en helt vanlig gutt fra Nittedal utenfor Oslo, som tilfeldigvis lever av å spille dataspill.

Som du sikkert kan tenke deg, er det fantastisk kult å kunne leve av å være YouTuber. Jeg får mulighet til å drive med det jeg liker best hver dag, jeg får reise masse rundt og møte fans, og jeg får mulighet til å være med på ting jeg ellers kanskje aldri hadde kunnet gjøre. Jeg reiser stadig til utlandet for å se nye spill som ikke engang er i salg ennå, og jeg har til og med mitt helt eget Minecraft-blad i butikkene!

Jeg har alltid vært opptatt av dataspill, og da jeg ble sengeliggende i flere år med en ryggskade, ble det mye spilling. Etter hvert fant jeg ut at jeg skulle begynne å invitere andre til å se på spillingen min.

Den første spillvideoen jeg laget kom ut 16. mars 2013, og det tok ikke mer enn et halvt år før jeg hadde 10 000 følgere. Det var da jeg ganske snart innså at dette kunne bli fulltidsjobben min. Følgerne strømmet på, snart ble jeg fulgt av godt over 100 000! Alt har skjedd veldig fort, og jeg er veldig glad for at jeg valgte å satse på å gjøre dette som en jobb.

I begynnelsen spilte jeg en del skytespill på kanalen min, med det var etter hvert mange i kommentarfeltet som spurte om jeg kunne spille Minecraft. Nå er det Minecraft-videoene mine som vanligvis har flest seere, og ved siden av Survival Games har serien GuttaKrutt alltid vært veldig populær. Selv liker jeg Minecraft veldig godt fordi du kan gå inn i en helt ny verden og bare gjøre hva du vil.

Det er utrolig kult å ha så mange faste følgere på YouTube, og jeg er veldig takknemlig for all støtten og de positive tilbakemeldingene jeg får. Jeg håper du synes bladet mitt er kult, og at du fortsetter å følge med på det jeg gjør på YouTube. Jeg skal i

hvert fall fortsette å lage spillvideoer så lenge du og andre vil se på!

Stay awesome,
Joachim